Од 2020 година ЈП ПОЦ ќе го преземе бележењето на хоризонталната сигнализација во Општина Центар

Активности|

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на... Повеќе → Од 2020 година ЈП ПОЦ ќе го преземе бележењето на хоризонталната сигнализација во Општина Центар

Одбележана детската недела во ООУ „Киро Глигоров“

Активности, Образование|

По повод Детската недела која оваа година се одбележува под... Повеќе → Одбележана детската недела во ООУ „Киро Глигоров“

За една недела санкционирани 333 возила во Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За една недела санкционирани 333 возила во Центар

Соопштение за повторна јавна презентација и јавна анкета за ДУП Градска четврт ЦС 06 – локалитет Судска Палата 2

Активности|

Врз основа на член 24 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Соопштение за повторна јавна презентација и јавна анкета за ДУП Градска четврт ЦС 06 – локалитет Судска Палата 2

Во септември во Општина Центар собрани 30 тони отпад

Активности|

Заложбите за почиста и поздрава животна средина се... Повеќе → Во септември во Општина Центар собрани 30 тони отпад

ООУ „Коле Неделковски“ со новата акустична училница се вклучи во проектот „Дишеме здраво, слушаме јасно, учиме успешно – со КНАУФ“

Активности, Проекти|

Денес во ООУ „Коле Неделковски” во Скопје беше претставенa... Повеќе → ООУ „Коле Неделковски“ со новата акустична училница се вклучи во проектот „Дишеме здраво, слушаме јасно, учиме успешно – со КНАУФ“

Санкционирани 336 непрописно паркирани возила на територија на Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 336 непрописно паркирани возила на територија на Центар

Во рамки на проектот „Зајакнување на општинските совети“, одржан третиот граѓански форум во Општина Центар

Активности, Проекти|

Општина Центар, вчера во просториите на ООУ Јохан Хајнрих... Повеќе → Во рамки на проектот „Зајакнување на општинските совети“, одржан третиот граѓански форум во Општина Центар

За една недела санкционирани 337 непрописно паркирани возила во Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За една недела санкционирани 337 непрописно паркирани возила во Центар

Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од основните општински училишта од областа на науките

Образование, Спот и млади|

     Врз основа на член 50 став 1 од Законот за... Повеќе → Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од основните општински училишта од областа на науките

Close Search Window