Активности|

По повод одбележувањето на 13 Ноември, Денот на ослободувањето на Скопје, градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски положи цвеќе и се поклони пред споменикот „Ослободители на Скопје“.
На овој ден, кога одаваме почит на нашето херојско минато, да не ја забораваме иднината бидејќи Скопје заслужува да биде модерен европски град, скроен по мерка на граѓаните и нивните реални потреби.
Нека ни е честит 13 Ноември!

Comments are closed.

Close Search Window