Започна со работа „Матично“ – Општински младински центар во Општина Центар

Активности, Проекти, Совет, Спот и млади|

Старото „Матично“ во Центар добива нова младост. На... Повеќе → Започна со работа „Матично“ – Општински младински центар во Општина Центар

Општина Центар собира предлози за име на новиот Младински центар

Активности, Проекти, Спот и млади|

Посетете ја веб-страната на Општина Центар, centar.gov.mk и дадете... Повеќе → Општина Центар собира предлози за име на новиот Младински центар

Свислион ДОО Скопје е нов партнер на Општина Центар и Банка за Храна МК во проектот „Нула Глад“

Активности, Проекти|

Уште една општествено одговорна компанија се приклучи кон... Повеќе → Свислион ДОО Скопје е нов партнер на Општина Центар и Банка за Храна МК во проектот „Нула Глад“

Богдановиќ: Да го селектираме отпадот и да ја зачуваме животната средина

Активности, Проекти|

Уште на првиот ден од новата година градоначалникот на... Повеќе → Богдановиќ: Да го селектираме отпадот и да ја зачуваме животната средина

Во Oпштина Центар ќе се поправаат и санираат 13 кровови и 12 лифтови

Активности, Проекти|

Врз основа на Програмата за комунални дејности на Општина... Повеќе → Во Oпштина Центар ќе се поправаат и санираат 13 кровови и 12 лифтови

Центар за талентирани ученици од општините Центар, Карпош и Кисела Вода

Активности, Проекти|

На денешната дваесетта седница на Советот за развој на... Повеќе → Центар за талентирани ученици од општините Центар, Карпош и Кисела Вода

Нови паркови, детски игралишта и паркинзи – се одржаа буџетските форуми на Општина Центар за 2020. година

Активности, Култура, Образование, Проекти, Совет|

Општина Центар ги одржа двете сесии на буџетските форуми за... Повеќе → Нови паркови, детски игралишта и паркинзи – се одржаа буџетските форуми на Општина Центар за 2020. година

Нови еколошки топлотни пумпи во центарската градинка „Кочо Рацин“ – објект Панорама

Активности, Проекти|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, денес... Повеќе → Нови еколошки топлотни пумпи во центарската градинка „Кочо Рацин“ – објект Панорама

В среда (2.12) завршува анкетата за креирање на идеи и проекти за подобар живот во Општина Центар

Активности, Проекти|

Остануваат уште два дена до завршување на анкетата за... Повеќе → В среда (2.12) завршува анкетата за креирање на идеи и проекти за подобар живот во Општина Центар

Започна аплицирањето на јавниот повик за поправка и санација на кровови и лифтови во Општина Центар

Активности, Проекти|

Врз основа на Програмата за комунални дејности на Општина... Повеќе → Започна аплицирањето на јавниот повик за поправка и санација на кровови и лифтови во Општина Центар

Close Search Window