Активности, Проекти|

Денеска ги отворивме вратите за нашите пријатели од Грчката амбасада и Министерството за локална самоуправа, кои ја одбраа токму Општина Центар како домаќин на едукативната работилница ,,Хокус Покус рециклирањето е во фокус’’, со која се одбележа Денот на европската соработка-ИНТЕРЕГ 2023.

„Чест и задоволство ми е што Општина Центар денес е домаќин на важен настан од европски карактер и што ќе имаме можност да се запознаеме со програмите за прекугранична соработка со Грција, по повод одбележување на Денот на европска соработка ИНТЕРРЕГ“.

Одлична идеја на нашите партнери и големо браво за нашите ученици кои покажаа дека рециклирањето може да биде забавно и магично.

Comments are closed.

Close Search Window