Герасимовски: Трикратно зголемени градежните инспекциски контроли

Активности|

Градежните инспекторски служби и градоначалникот на... Повеќе → Герасимовски: Трикратно зголемени градежните инспекциски контроли

Јавен повик за финансирање проекти од областа на спортот за 2023 година

Проекти|

Врз основа на член 22 став 1 точка 5 од Законот за локалната... Повеќе → Јавен повик за финансирање проекти од областа на спортот за 2023 година

Јавен повик за финансирање на проекти од сите области на култура

Проекти|

Врз основа на член 22, став 1, точка 5 од Законот за локална... Повеќе → Јавен повик за финансирање на проекти од сите области на култура

Јавен повик за прибирање барања за користење средства од Буџетот на Општина Центар-Скопје за 2023 година, наменети за финансирање на програмските активности на здруженијата и фондациите

Проекти|

Врз основа на Законот за здруженија и фондации („Службен... Повеќе → Јавен повик за прибирање барања за користење средства од Буџетот на Општина Центар-Скопје за 2023 година, наменети за финансирање на програмските активности на здруженијата и фондациите

Заврши шаховскиот турнир за ученици од центарските основни училишта во ООУ „Киро Глигоров“

Спорт и млади|

Вчера во ООУ ,,Киро Глигоров” во Општина Центар, се одржа... Повеќе → Заврши шаховскиот турнир за ученици од центарските основни училишта во ООУ „Киро Глигоров“

„Цел Центар на точак“, започнува проектот за субвенции за велосипеди, Е-велосипеди и Е-тротинети

Активности, Проекти|

Општина Центар го објави Јавниот повик со кој го започнува... Повеќе → „Цел Центар на точак“, започнува проектот за субвенции за велосипеди, Е-велосипеди и Е-тротинети

Герасимовски: Штетата од уривањето на улицата „9 Мај“ ќе биде на сметка на инвеститорот

Прес|

Инвеститорот „Бинјапи Инжинеринг“ ќе добие фактура за... Повеќе → Герасимовски: Штетата од уривањето на улицата „9 Мај“ ќе биде на сметка на инвеститорот

Казни во висина од вкупно 12.500 евра од Општина Центар за градилиштето зад Универзалната сала

Активности|

Градежен инспектор од Секторот за инспекциски работи на... Повеќе → Казни во висина од вкупно 12.500 евра од Општина Центар за градилиштето зад Универзалната сала

Јавен повик за доделување на поединечна субвенција на жителите на Општина Центар – Скопје, за купување велосипеди, е-велосипеди и е-тротинети во 2023 година

Активности, Проекти|

Општина Центар-Скопје распишува Јавен повик за доделување... Повеќе → Јавен повик за доделување на поединечна субвенција на жителите на Општина Центар – Скопје, за купување велосипеди, е-велосипеди и е-тротинети во 2023 година

Герасимовски откако ја донираше платата: Донирајте за лекување на деветгодишниот Никола

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски ја... Повеќе → Герасимовски откако ја донираше платата: Донирајте за лекување на деветгодишниот Никола

Close Search Window