Се зголемува интересот за проектот „МОЈ ДДВ“ – „Кај Веро 2“ во Тафталиџе поставен нов информативен штанд за граѓаните

Активности|

Општина Центар информира дека денеска Управата за Јавни... Повеќе → Се зголемува интересот за проектот „МОЈ ДДВ“ – „Кај Веро 2“ во Тафталиџе поставен нов информативен штанд за граѓаните

Оглас за ангажирање на 2-ца сезонски работници

Активности|

Поради редовно одржување на чистотата и зголемен обем на... Повеќе → Оглас за ангажирање на 2-ца сезонски работници

Одржана обука за родово одговорно буџетирање

Активности, Проекти|

Врз основа на склучениот Меморандум за меѓусебна соработка... Повеќе → Одржана обука за родово одговорно буџетирање

Минатата недела санкционирани се 252 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 252 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Киното во „Железничката зграда“се отвора за јавни настани со фокус на културата – Општина Центар потпиша договор за соработка за оспособување и користење на некогашната кино сала

Активности, Култура|

Во рамките на проектот „Активни простори на заедницата за... Повеќе → Киното во „Железничката зграда“се отвора за јавни настани со фокус на културата – Општина Центар потпиша договор за соработка за оспособување и користење на некогашната кино сала

ЈП Паркинзи на Општина Центар е првото јавно претпријатие, воопшто, кое целосно се дигитализира – Нова веб платформа, сите услуги онлајн

Активности|

Денеска ЈП „Паркинзи на Општина Центар“ ја пушта во... Повеќе → ЈП Паркинзи на Општина Центар е првото јавно претпријатие, воопшто, кое целосно се дигитализира – Нова веб платформа, сите услуги онлајн

Повик за понуди

Активности|

Република Северна Македонија Проект за Подобрување на... Повеќе → Повик за понуди

Одржана 31-та седница на Советот на Општина Центар – Платите на персоналот во градинките се зголемуваат за 16%

Совет|

На 31 седница на Советот на Општина Центар одржана вчера 4... Повеќе → Одржана 31-та седница на Советот на Општина Центар – Платите на персоналот во градинките се зголемуваат за 16%

Расте задоволството од работењето на ЈП „Паркинзи на Општина Центар“ – Високи 61% од граѓаните, на анкета, позитивно ја оцениле работата на претпријатието

Активности|

Според последното истражување на јавното мислење, расте... Повеќе → Расте задоволството од работењето на ЈП „Паркинзи на Општина Центар“ – Високи 61% од граѓаните, на анкета, позитивно ја оцениле работата на претпријатието

Дневен ред за 31-ва седница на Советот на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 31-вата седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 31-ва седница на Советот на Општина Центар

Close Search Window