Известување за ГИС портал на Општина Центар

Uncategorized|

Општина Центар ја известува јавноста дека поради технички... Повеќе → Известување за ГИС портал на Општина Центар

Црвен картон и казни за сите несовесно паркирани возила на паркиралиштата во Скопје – Започнува втората фаза од проектот “Паркирај совесно“

Uncategorized|

Од денеска, во рамките на втората фаза од едукативниот... Повеќе → Црвен картон и казни за сите несовесно паркирани возила на паркиралиштата во Скопје – Започнува втората фаза од проектот “Паркирај совесно“

Со пригоден настан во Дебар Маало одбележан 67-миот роденден на драматургот Горан Стефановски

Активности|

На денот кога драмскиот режисер и уметник, Горан... Повеќе → Со пригоден настан во Дебар Маало одбележан 67-миот роденден на драматургот Горан Стефановски

Известување за уписи во новото општинско основно училиште “Капиштец“ за учебната 2019/2020 година

Образование|

Општинското основно училиште “Капиштец“  се планира да... Повеќе → Известување за уписи во новото општинско основно училиште “Капиштец“ за учебната 2019/2020 година

Close Search Window