Uncategorized|

Општина Центар ја известува јавноста дека поради технички проблем дојде до деградација на услугата што општината ја има со корисниците на ГИС порталот на општинската веб страна.

Поради ова, за сите дополнителни прашања и информации што ги имате околу Деталните Урбанистички Планови кои се во фаза на јавна презентација, односно јавна анкета: редовно да ја посетувате веб страната на општината, да се информирате лично – во приемните денови на Секторот за урбанизам на Општина Центар (секој вторник и четврток од 13:00 – 15:00 часот) и на телефонските броеви 02/3203 – 605 и 02/3023-660.


Ви благодариме на разбирањето,
Општина Центар – Скопје

Comments are closed.

Close Search Window