Огласи за стипендии на ученици од ООУ-а од областите на културата, науките и спортот

Култура, Образование, Спот и млади|

Општина Центар и оваа година објави огласи за доделување на... Повеќе → Огласи за стипендии на ученици од ООУ-а од областите на културата, науките и спортот

Општина Центар во пресрет на новата учебна година со дополнителни мерки за децата со потешкотии во развојот

Активности, Образование|

Општина Центар ги направи сите неопходни подготовки за... Повеќе → Општина Центар во пресрет на новата учебна година со дополнителни мерки за децата со потешкотии во развојот

Општина Центар ќе гради прва самоодржлива градинка во државата

Активности, Образование|

Општина Центар најави изградба на нова детска градинка во... Повеќе → Општина Центар ќе гради прва самоодржлива градинка во државата

Општина Центар ги награди најдобрите ученици од општинските основни училишта

Активности, Образование|

Општина Центар ги награди најдобрите ученици од... Повеќе → Општина Центар ги награди најдобрите ученици од општинските основни училишта

Основните училишта во Центар започнаа со реализација на електронска настава

Активности, Образование|

Како резултат на актуелната состојба со вирусот КОВИД – 19... Повеќе → Основните училишта во Центар започнаа со реализација на електронска настава

Учениците од центарските основни училишта ќе учат онлајн

Активности, Образование|

На денешната работна средба на градоначалникот на Општина... Повеќе → Учениците од центарските основни училишта ќе учат онлајн

Во тек се обуки за правилно миење раце и одржување лична хигиена за наставниците и учениците во основните училишта во Општина Центар

Активности, Образование|

Општина Центар во соработка со Државниот санитарен и... Повеќе → Во тек се обуки за правилно миење раце и одржување лична хигиена за наставниците и учениците во основните училишта во Општина Центар

Отворен е Дневниот центар за лица со церебрална парализа во ООУ „Киро Глигоров“

Активности, Образование, Проекти|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ заедно... Повеќе → Отворен е Дневниот центар за лица со церебрална парализа во ООУ „Киро Глигоров“

Отворена новата библиотека во ООУ „Киро Глигоров“ во Општина Центар

Активности, Образование|

Денес, градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ,... Повеќе → Отворена новата библиотека во ООУ „Киро Глигоров“ во Општина Центар

Директорите на основните училишта во регионот во посета на ООУ „Киро Глигоров“

Активности, Образование|

ООУ „Киро Глигоров“, заедно со Здружението на училишни... Повеќе → Директорите на основните училишта во регионот во посета на ООУ „Киро Глигоров“

Close Search Window