Дебар Маало доби детско и спортско игралиште

Активности, Спорт и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ,... Повеќе → Дебар Маало доби детско и спортско игралиште

Започна со работа „Матично“ – Општински младински центар во Општина Центар

Активности, Проекти, Совет, Спорт и млади|

Старото „Матично“ во Центар добива нова младост. На... Повеќе → Започна со работа „Матично“ – Општински младински центар во Општина Центар

Општина Центар собира предлози за име на новиот Младински центар

Активности, Проекти, Спорт и млади|

Посетете ја веб-страната на Општина Центар, centar.gov.mk и дадете... Повеќе → Општина Центар собира предлози за име на новиот Младински центар

Центарци преку анкетен прашалник ќе учествуваат во подготовка на програмите за работа и буџетот на Општина Центар

Активности, Култура, Образование, Прес, Совет, Спорт и млади|

Почнувајќи од денеска, секој жител на Општина Центар  ќе... Повеќе → Центарци преку анкетен прашалник ќе учествуваат во подготовка на програмите за работа и буџетот на Општина Центар

Поранешно „Матично“ ќе се реконструира во нов младински центар

Активности, Проекти, Спорт и млади|

На денешната прес – конференција, градоначалниците на... Повеќе → Поранешно „Матично“ ќе се реконструира во нов младински центар

Оглас за распределба на финансиски средства од Програмата за спорт и рекреација на Општина Центар Скопје за 2020 година

Активности, Спорт и млади|

Врз основа на член 50 од Законот за локалната самоуправа... Повеќе → Оглас за распределба на финансиски средства од Програмата за спорт и рекреација на Општина Центар Скопје за 2020 година

Огласи за стипендии на ученици од ООУ-а од областите на културата, науките и спортот

Култура, Образование, Спорт и млади|

Општина Центар и оваа година објави огласи за доделување на... Повеќе → Огласи за стипендии на ученици од ООУ-а од областите на културата, науките и спортот

По повеќе од 30 години, Општина Центар ги реконструираше игралиштата во ООУ Кочо Рацин

Активности, Спорт и млади|

Општина Центар продолжува со реконструкција на старите и... Повеќе → По повеќе од 30 години, Општина Центар ги реконструираше игралиштата во ООУ Кочо Рацин

Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од основните општински училишта од областа на науките

Образование, Спорт и млади|

     Врз основа на член 50 став 1 од Законот за... Повеќе → Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од основните општински училишта од областа на науките

Оглас за додлеување стипендии на талентирани ученици од основните општински училишта од областа на културата

Култура, Образование, Спорт и млади|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за додлеување стипендии на талентирани ученици од основните општински училишта од областа на културата

Close Search Window