Герасимовски: Ги покануваме граѓаните на буџетски форуми за заедно да го унапредиме животот во Центар

Буџетски форум|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Ги покануваме граѓаните на буџетски форуми за заедно да го унапредиме животот во Центар

Дневен ред за 29. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 29. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 29. седница на Совет на Општина Центар

Герасимовски: Две години фокусирани на реалните потреби на жителите

Активности, Отчет, Прес|

Инвестиции во современо и инклузивно образование, нови... Повеќе → Герасимовски: Две години фокусирани на реалните потреби на жителите

Јавен повик за доделување на поединечна субвенција за жителите на Општина Центар – Скопје, за купување на дополнителна опрема, односно седишта за деца и/или кациги за велосипед, е-велосипед и е-тротинет во 2023 година

Јавен повик|

Општина Центар – Скопје распишува Јавен повик за... Повеќе → Јавен повик за доделување на поединечна субвенција за жителите на Општина Центар – Скопје, за купување на дополнителна опрема, односно седишта за деца и/или кациги за велосипед, е-велосипед и е-тротинет во 2023 година

ЗАПОЧНАА УЧИЛИШНИТЕ СПОРТСКИ ИГРИ – ЛИГА ЦЕНТАР 2023/2024

Активности, Образование, Спорт и млади|

Денес во спортската сала на ООУ „11 Октомври“,... Повеќе → ЗАПОЧНАА УЧИЛИШНИТЕ СПОРТСКИ ИГРИ – ЛИГА ЦЕНТАР 2023/2024

ДОДЕЛЕНИ 37 СТИПЕНДИИ ОД ОБЛАСТА НА НАУКАТА, ТЕХНИКАТА И ПОСЕБНИТЕ ВЕШТИНИ ЗА УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

Активности, Образование|

На учениците кои постигнаа високи резултати на државни и... Повеќе → ДОДЕЛЕНИ 37 СТИПЕНДИИ ОД ОБЛАСТА НА НАУКАТА, ТЕХНИКАТА И ПОСЕБНИТЕ ВЕШТИНИ ЗА УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

Герасимовски: Учениците од ООУ „Ј.Х. Песталоци“ добија ново кошаркарско и фудбалско игралиште

Активности, Образование, Спорт и млади|

Целосно е завршена реконструкцијата на спортското... Повеќе → Герасимовски: Учениците од ООУ „Ј.Х. Песталоци“ добија ново кошаркарско и фудбалско игралиште

Герасимовски на кафе со Лидија Чакар од МТВ

Активности|

Градоначалникот Горан Герасимовски гостуваше во емисијата... Повеќе → Герасимовски на кафе со Лидија Чакар од МТВ

Герасимовски: Правиме нови и ги реконструираме старите пешачки патеки на повеќе локации во Центар

Активности, Комунални дејности|

Општина Центар започна со инфраструктурни зафати на повеќе... Повеќе → Герасимовски: Правиме нови и ги реконструираме старите пешачки патеки на повеќе локации во Центар

Реакција на соопштение на ВМРО-ДПМНЕ

Деманти|

ВМРО-ДПМНЕ е последна која било што треба да кажува на тема... Повеќе → Реакција на соопштение на ВМРО-ДПМНЕ

Close Search Window