Герасимовски: Нови вработувања и социјални услуги за граѓаните на Центар преку соработката со УНДП

Активности, Проекти|

Општина Центар и УНДП потпишаа Меморандум за соработка... Повеќе → Герасимовски: Нови вработувања и социјални услуги за граѓаните на Центар преку соработката со УНДП

Герасимовски: Развиена велосипедска мрежа и зеленило на површина од 30 000 м2 на Кале

Активности, Прес|

Развиена велосипедска мрежа, зеленило на површина од 30 000 м2,... Повеќе → Герасимовски: Развиена велосипедска мрежа и зеленило на површина од 30 000 м2 на Кале

Конкурс за доделување на годишната награда на Општина Центар – „Феникс“ за 2022 година

Активности|

Годишната награда на Општината Центар – „Феникс” се... Повеќе → Конкурс за доделување на годишната награда на Општина Центар – „Феникс“ за 2022 година

Герасимовски: 34 златни и сребрени медали за учениците од ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“

Активности, Образование|

Нов блесок на учениците од ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“... Повеќе → Герасимовски: 34 златни и сребрени медали за учениците од ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“

Во текот на една недела санкционирани 208 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 208 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Јавен повик за ангажирање на лични асистенти во проектот „Образование за сите“

Образование|

Врз основа на Програмата за образование на Општина Центар-... Повеќе → Јавен повик за ангажирање на лични асистенти во проектот „Образование за сите“

Герасимовски: Ранчиња и училиштен прибор за сите првачиња во Центар

Активности, Образование|

Први септември, почетокот на учебната година е секогаш... Повеќе → Герасимовски: Ранчиња и училиштен прибор за сите првачиња во Центар

Close Search Window