Минатата недела санкционирани се 165 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 165 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: Честитки до учениците од Песталоци, поддршката од општината за нив продолжува

Активности, Образование|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, на... Повеќе → Герасимовски: Честитки до учениците од Песталоци, поддршката од општината за нив продолжува

Герасимовски: Започнува реконструкцијата на улиците „Дебарца“, „Црвена Вода“ и „Партизанска“

Активности|

Во насока на зголемување на безбедноста на пешаците и... Повеќе → Герасимовски: Започнува реконструкцијата на улиците „Дебарца“, „Црвена Вода“ и „Партизанска“

Конкурс за учество на стручни обуки за жени од општина Центар

Активности|

КОНКУРС за учество на стручни обуки за жени од општина... Повеќе → Конкурс за учество на стручни обуки за жени од општина Центар

Герасимовски: Со 15 асистенти во училиштата овозможуваме инклузивност на децата со попреченост

Образование, Проекти|

Општина Центар и оваа година, петта по ред, продолжува со... Повеќе → Герасимовски: Со 15 асистенти во училиштата овозможуваме инклузивност на децата со попреченост

Урбанизмот, легализациите и подобрувањето на инфраструктурата во Центар, главни теми на отворениот ден на граѓаните и градоначалникот Герасимовски

Активности|

Новите градби, решенијата за легализација,... Повеќе → Урбанизмот, легализациите и подобрувањето на инфраструктурата во Центар, главни теми на отворениот ден на граѓаните и градоначалникот Герасимовски

Герасимовски: Почнуваме со урбанизација и модернизација на Крњево и Маџир Маало

Активности, Прес|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Почнуваме со урбанизација и модернизација на Крњево и Маџир Маало

Герасимовски: Реконструирани сите тоалети во објектот Беко на градинката „13 Ноември“ – во текот на годината следи реконструкција на кровот и на фасадата

Активности|

Со завршувањето на реконструкцијата на последните 2... Повеќе → Герасимовски: Реконструирани сите тоалети во објектот Беко на градинката „13 Ноември“ – во текот на годината следи реконструкција на кровот и на фасадата

За седум дена санкционирани се 246 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 246 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window