Градоначалникот Саша Богдановиќ, дипломатскиот кор во РСМ и владини претставници го одбележаа Денот на победата над фашизмот, 9-ти Мај

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Градоначалникот Саша Богдановиќ, дипломатскиот кор во РСМ и владини претставници го одбележаа Денот на победата над фашизмот, 9-ти Мај

Советот на Општина Центар донесе Заклучок градоначалникот и стручните служби да изготват стручни елаборати за суспензија на урбанистички планови

Активности|

На последната 64-та седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Советот на Општина Центар донесе Заклучок градоначалникот и стручните служби да изготват стручни елаборати за суспензија на урбанистички планови

Известување до јавноста во врска со Конкурсот за локацијата кај поранешна ф-ка „Треска“

Активности, Совет|

На 64-тата седница на Советот на Општина Центар, која се... Повеќе → Известување до јавноста во врска со Конкурсот за локацијата кај поранешна ф-ка „Треска“

Општина Центар ја назначи Јулија Геровска за службеник за млади, младинско учество и младински политики

Активности, Спот и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, ја... Повеќе → Општина Центар ја назначи Јулија Геровска за службеник за млади, младинско учество и младински политики

Градоначалникот Богдановиќ најави голема летна градежна офанзива со реконструкции на 14 улици на територија на Општина Центар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, денес... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ најави голема летна градежна офанзива со реконструкции на 14 улици на територија на Општина Центар

Дневен ред за 64-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 64-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 64-та седница на Совет на Општина Центар

Општина Центар објави јавен повик за субвенции за проектот „Центар се грижи за возрасните“

Активности, Проекти|

Општина Центар распиша Јавен повик за доделување субвенции... Повеќе → Општина Центар објави јавен повик за субвенции за проектот „Центар се грижи за возрасните“

Изминатата седмица санкционирани 117 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 117 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window