Денови на книгата во Општина Центар

Активности|

Место на релаизација: Читална „Славко Јаневски“ Период на... Повеќе → Денови на книгата во Општина Центар

350 непрописно паркирани возила се санкционирани изминатата недела

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → 350 непрописно паркирани возила се санкционирани изминатата недела

Катната гаража „Судска Палата“ започна со работа

Активности|

Катната гаража „Судска палата“ која повеќе од еден месец... Повеќе → Катната гаража „Судска Палата“ започна со работа

Независната културна сцена за прв пат ќе добие свој дом во Општина Центар

Активности, Култура|

По примерот на големите светски градови, за прв пат во... Повеќе → Независната културна сцена за прв пат ќе добие свој дом во Општина Центар

Одржана јавна презентација на ДУП-от Ц 04 – Дом на градежници

Активности|

Секторот за урбанизам на Општина Центар, пред присутните... Повеќе → Одржана јавна презентација на ДУП-от Ц 04 – Дом на градежници

Отворени спортските училишни спортски игри „Лига Центар 2019“

Активности|

Со натпреварување во пет дисциплини, кошарка, фудбал,... Повеќе → Отворени спортските училишни спортски игри „Лига Центар 2019“

Директорите на основните училишта во регионот во посета на ООУ „Киро Глигоров“

Активности, Образование|

ООУ „Киро Глигоров“, заедно со Здружението на училишни... Повеќе → Директорите на основните училишта во регионот во посета на ООУ „Киро Глигоров“

Соопштение за повторна јавна анкета и повторна јавна презентација за ДУП Градска четврт Ц04 – Дом на Градежници

Активности|

Врз основа на член 35 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Соопштение за повторна јавна анкета и повторна јавна презентација за ДУП Градска четврт Ц04 – Дом на Градежници

Градоначалникот Богдановиќ изврши увид во градежните активности во градинката „Пепелашка“

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, денес... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ изврши увид во градежните активности во градинката „Пепелашка“

Во изминатите седум дена, санкционирани 326 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во изминатите седум дена, санкционирани 326 непрописно паркирани возила

Close Search Window