Отворен е нов дневен центар „Пролет“ за лицата со интелектуална попреченост над 18 години

Активности|

По повод Светскиот ден за лицата со попреченост, 3-ти... Повеќе → Отворен е нов дневен центар „Пролет“ за лицата со интелектуална попреченост над 18 години

Буџетски форуми во Општина Центар

Активности, Проекти|

Општина Центар – Скопје Ве поканува на Буџетски форум... Повеќе → Буџетски форуми во Општина Центар

Во Општина Центар 16 мерења на бучава и 14 постапки за наплата на глоба

Активности|

Секторот за инспекциски работи на Општина Центар и во овој... Повеќе → Во Општина Центар 16 мерења на бучава и 14 постапки за наплата на глоба

Одржан Отворениот ден на градоначалникот Богдановиќ со жителите на Центар

Активности|

Вчера, градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ,... Повеќе → Одржан Отворениот ден на градоначалникот Богдановиќ со жителите на Центар

Општина Центар засади нови 11 висококвалитетни дрва – Јавори

Активности|

Зеленилото и дрвата се важен фактор за прочистувањето на... Повеќе → Општина Центар засади нови 11 висококвалитетни дрва – Јавори

Денови на книгата во Општина Центар

Активности|

Овој викенд заврши литературниот тринеделен проект... Повеќе → Денови на книгата во Општина Центар

За една недела се санкционирани 319 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За една недела се санкционирани 319 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Оглас за ангажирање на тројца сезонски работници

Активности|

Поради редовно одржување на чистотата и зголемен обем на... Повеќе → Оглас за ангажирање на тројца сезонски работници

Јавен повик за финансирање на програмските активности на здруженијата и фондациите

Активности, Проекти|

ОПШТИНА ЦЕНТАР-СКОПЈЕ Врз основа на Законот за здруженија и... Повеќе → Јавен повик за финансирање на програмските активности на здруженијата и фондациите

Известување 15.11.2019

Активности|

ЈП „Паркови и Зеленило“, на барање на Општина Центар, вчера... Повеќе → Известување 15.11.2019

Close Search Window