Акција за собирање кабаст отпад по повод Светскиот ден на чистењето – Контејнери за кабаст отпад на три локации во Општина Центар

Активности|

Општина Центар се приклучува конголемата акција за... Повеќе → Акција за собирање кабаст отпад по повод Светскиот ден на чистењето – Контејнери за кабаст отпад на три локации во Општина Центар

Повик до граѓаните на Општина Центар за учество на третиот Проектен граѓански форуми – Продолжува имплементацијата напроектот “Зајакнување на општинските совети”

Активности, Проекти|

На 24.09.2019, во ООУ „Јохан Хајнрих – Песталоци“, со почеток во... Повеќе → Повик до граѓаните на Општина Центар за учество на третиот Проектен граѓански форуми – Продолжува имплементацијата напроектот “Зајакнување на општинските совети”

Минатата недела санкционирани 272 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани 272 непрописно паркирани возила

Општина Центар распишa Јавен повик за користење субвенции за поправка и санација на кровови и лифтови на станбени згради – Пријавување од 16-30 септември 2019 година

Активности|

Општина Центар распишa Јавен повик за финансиска поддршка... Повеќе → Општина Центар распишa Јавен повик за користење субвенции за поправка и санација на кровови и лифтови на станбени згради – Пријавување од 16-30 септември 2019 година

Втор циклус еднократна помош за новороденчињата во Општина Центар – Денеска поделени уште 100 решенија на баратели за парична помош за новороденче

Активности|

Денеска во Општина Центар, градоначалникот Саша Богдановиќ... Повеќе → Втор циклус еднократна помош за новороденчињата во Општина Центар – Денеска поделени уште 100 решенија на баратели за парична помош за новороденче

Изминатата недела санкционирани 286 непрописно паркирани возила во Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата недела санкционирани 286 непрописно паркирани возила во Центар

Улица „Петричка“ во Маџир Маало добива нова атмосферска и фекална канализација и реконструкција на водоводна мрежа

Активности|

Со грант од Министерството за транспорт и врски се... Повеќе → Улица „Петричка“ во Маџир Маало добива нова атмосферска и фекална канализација и реконструкција на водоводна мрежа

Јавен повик за поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбени згради во Центар

Активности|

Врз основа на Програмата за измени и дополнувања на... Повеќе → Јавен повик за поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбени згради во Центар

ЈП ПОЦ започнува ноќна акција за отстранување на непрописно паркирани возила

Активности|

Во текот на вчерашната вечер ЈП Паркинзи на Општина Центар... Повеќе → ЈП ПОЦ започнува ноќна акција за отстранување на непрописно паркирани возила

Награда за хуманост за Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ – Статуетка со ликот на Св. Мајка Тереза за проектот „Банка на храна“

Активности|

Вчера вечер, на свеченото доделување посланија за хуманост... Повеќе → Награда за хуманост за Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ – Статуетка со ликот на Св. Мајка Тереза за проектот „Банка на храна“

Close Search Window