Активности|

Општина Центар ги известува сите економски оператори, кои вршат достава на храна, намирници и/или лекови и кои добија известувања за вршење на дејност за полицискиот час на територија на општината за изминатиот викенд (11.04. и 12.04.2020), истите известувања се со важност и за работа во време на полициски час и за овој продолжен викенд (17.04 до 20.04.2020).

Останатите економски оператори, кои сакаат да вршат дејност (достава на храна, намирници и лекови), а се немаат претходно пријавено во општината, тоа да го сторат преку пополнување на пријавата која се наоѓа на општинската веб страна и истата да ја испратат електронски, на info@centar.gov.mk, најдоцна до среда (15.04.2020) до 12:00 часот.

Comments are closed.

Close Search Window