Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД ОДИГРАНИ НАТПРЕВАРИ ВО КОШАРКА ВО РАМКИТЕ НА ЛИГА ЦЕНТАР 2021/22

1 Коло

ООУ 11 Октомври – ООУ Киро Глигоров 46 – 08

ООУ Гоце Делчев – ООУ Ј.Х.Песталоци 39 – 15

ООУ Д.Миладинов – ООУ Кочо Рацин 18 – 23

ООУ Коле Неделковски – ООУ Кирил и Методиј 50 – 01

2 Коло

ООУ Гоце Делчев – ООУ 11 Октомври 43 – 17

ООУ Ј.Х.Песталоци – ООУ Кирил и Методиј  37 – 05

ООУ Д.Миладинов ООУ Коле Неделковски  10 – 28

ООУ Кочо Рацин – ООУ Киро Глигоров  одложен натпревар

3 Коло

ООУ Коле Неделковски – ООУ 11 Октомври 30 – 16

ООУ Д.Миладинов – ООУ Кирили Методиј 37 – 03

ООУ Ј.Х.Песталоци – ООУ Киро Глигоров одложен натпревар

ООУ Гоце Делчев – ООУ Кочо Рацин одложен натпревар

4 Коло

ООУ КОчо Рацин – ООУ 11 ОКтомври   19 – 36

ООУ Кирил и Методиј – ООУ Киро Глигоров  07 – 13

ООУ Ј.Х.Песталоци – ООУ Коле Неделковски  26 – 35

ООУ Гоце Делчев – ООУ Димитар Миладинов 38 – 12

5 Коло

ООУ Димитар Миладинов – ООУ 11 Октомври  14 – 22

ООУ Ј.Х.Песталоци – ООУ Кочо Рацин 19 – 10

ООУ Коле Неделковски – ООУ Киро Глигоров 81 – 02

ООУ Кирил и Методиј – ООУ Гоце Делчев  02 – 42

 

 

 

НАЈДОБРИ СТРЕЛИ ПО ОДИГРАНИ 5 КОЛА

 

  1. Т Наневски 93 поени ООУ Коле Неделковски
  2. С.ИЛИЕВ 90 поени ООУ 11 Октомври

3.Д.Ивановски   49 поени        ООУ Гоце Делчев

 

ТАБЕЛА

 

 

р.б. училиште одиграни

натпрев.

победа пораз бодови кош разлика
1 ООУ Коле Неделковски 5 5 0 10 224-55
2 ООУ 11 Октомври 5 3 2 8 137-114
3 ООУ Димитар Миладинов 5 1 4 6 91-114
4 ООУ Гоце Делчев      4 4 0 8 162-46
5 ООУ Ј.Х.Песталоци 4 2 2 6 97-89
6 ООУ Кочо Рацин 3 1 2 4 52-73
7 ООУ Кирил и Методиј 5 0 5 5 18-179
8 ООУ Киро Глигоров 3 1 2 4 23-134

 

Comments are closed.

Close Search Window