Активности|

Општина Центар состави листа на економски оператори кои ќе работат за време на продолжениот полициски час овој викенд.

Контакт телефоните и електронските адреси на економските оператори можете да ги најдете во табелата објавена на ова известување и на огласната табла на www.centar.gov.mk.

Comments are closed.

Close Search Window