Активности|

Вчера, градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно со секторските раководители и службите на општината, го одржаа редовниот Отворен ден.

Градоначалникот заедно со граѓаните разговараа за проблемите со кои секојдневно се соочуваат центарци, но и за идеите и предлозите за подобрување на условите за живот во општината.

Отворениот ден со градоначалникот Богдановиќ продолжува и во наредната недела, во вторник во салата на Советот на Општина Центар.

Comments are closed.

Close Search Window