Активности|

Поради надградба на ГИС системот, Општина Центар ги упатува веќе регистрираните корисници повторно да ги ажурираат своите податоци, односно повторно да се регистрираат и да ги внесат точките од интерес.

Воедно, ги повикуваме граѓаните кои сѐ уште не се регистрирале на ГИС порталот, истото да го направат во најкус можен рок, со цел да бидат навремено информирани за организирањето на јавна анкета и презентација, а со тоа на полесен начин да дојдат до бараната информација со која располага оваа технологија.

Подетални информации за регистрирање и користење на услугата има во приложеното Упатство на ГИС ПОРТАЛОТ на веб страната на општината.

Comments are closed.

Close Search Window