Активности|

Сите дечиња со спектар на аутизам бараат посебен пристап за работа. Нашите лични асистенти знаат како да им пристапат и да бидат прифатени. Силно да вложуваме за нивните потреби и полесно вклучување во општеството.

Comments are closed.

Close Search Window