Животна средина|

Продолжуваме со зазеленувањето во Општина Центар. Осумдесетина зимзелени садници ја красат улицата „Партизанска“, покрај просториите на поранешно СЈО.
Урбаниот пејзаж го надополнуваат јаворите што беа засадени претходно.
Сакајте го Центар, секое катче е важно.

Comments are closed.

Close Search Window