Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски и директорот на ЈП Паркинзи на Општина Центар, Душко Коцевски им поделија новогодишни пакетчиња на децата на хигиеничарите во Центар.
Тие на вработените им изразија благодарност за нивната посветеност во работењето, а на децата им посакаа година исполнета со успеси и радости.

Comments are closed.

Close Search Window