Спорт и млади|

ПОЛУФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ

 

Р.б училиште одиграни победи порази нерешено Гол разл. бодови
1 ООУ Гоце Делчев 7 7 0 0 123 -63 14
2 ООУ 11 Октомври 7 5 1 1 148 – 91 11
3 ООУ Д.Миладинов 7 5 2 0 134 – 92 10
4 ООУ К.Неделковски 7 4 2 1 112 – 77 9

 

1.ООУ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ – ООУ КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ                                            14 – 13

2.ООУ 11 ОКТОМВРИ – ООУ ДИМИТАР МИЛАДИНОВ                                   19 – 15

 

Натпревар за 3-то место

ООУ Коле Неделковски – ООУ Димитар Миладинов                                      17 – 16

Натпревар за 1-во место

ООУ 11 Октомври – ООУ Гоце Делчев                                                                 22 – 16

 

1 место                ООУ 11 Октомври

2 место                ООУ Гоце Делчев

3 место                ООУ Коле Недлковски

 

Најдобар стрелец         Борјан Благоев       ООУ 11 Октомври

Најдобар играч               Лука Коцевски        ООУ Гоце Делчев

 

Comments are closed.

Close Search Window