Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРИТЕ ВО РАКОМЕТ ПО ОДИГРАНИ 6 КОЛА – ЛИГА ЦЕНТАР

1Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ 11 Октомври –

ООУ Кирил и Методиј

06.03.2023

12.00ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 20 – 02
2 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Киро Глигоров

06.03.2023

12.45 ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 24 – 01
3 ООУ Димитар Миладинов

ООУ Ј.Х.Песталоци

06.03.2023

13.30 ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 15 – 12
4 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Коле Неделковски

06.03.2023

14.15 ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 07 – 15

 

2Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Коле Неделковски –

ООУ Гоце Делчев

08.03.2023

12.00среда

11 Октомври 10 – 11
2 ООУ Димитар Миладинов

ООУ Киро Глигоров

08.03.2023

12.45 среда

11 Октомври 25 – 05
3 ООУ Кирил и Методиј

ООУ Кочо Рацин

08.03.2023

13.30 среда

11 Октомври 01 – 14
4 ООУ 11Октомври

ООУ Ј.Х.Песталоци

08.03.2023

14.15 среда

11 Октомври 21 – 09

 

 

3Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Ј.Х.Песталоци –

ООУ Кочо Рацин

14.03.2023

12.00 ВТОРНИК

11 Октомври 14 – 16
2 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Кирил и Методиј

14.03.2023

12.45 ВТОРНИК

11 Октомври 17 – 02
3 ООУ Коле Неделковски –

ООУ Киро Глигоров

14.03.2023

13.30 ВТОРНИК

11 Октомври 20 – 01
4 ООУ Димитар Миладинов

ООУ 11 Октомври

14.03.2023

14.15 ВТОРНИК

11 Октомври 18 – 15

 

4Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Ј.Х.Песталоци

16.03.2023

12.00 ЧЕТВТРОК

11 Октомври 16 – 07
2 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Димитар Миладинов

16.03.2023

12.45 ЧЕТВТРОК

11 Октомври 22 – 30
3 ООУ Коле Неделковски –

ООУ Кирил и Методиј

16.03.2023

13.30 ЧЕТВТРОК

11 Октомври 13 – 02
4 ООУ 11 Октомври –

ООУ Киро Глигоров

16.03.2023

14.15 ЧЕТВТРОК

11 Октомври 16 – 01

 

5Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Кочо Рацин –

ООУ 11 Октомври

20.03.2023

12.00 ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 25 – 35
2 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Димитар Миладинов

20.03.2023

12.45 ПОНЕДЕЛ

11 Октомври 16 – 12
3 ООУ Кирил и Методиј –

ООУ Киро Глигоров

20.03.2023

13.30 ПОНЕДЕЛ

11 Октомври 10 – 03
4 ООУ Ј.Х.Пестсалоци –

ООУ Коле Неделковски

20.03.2023

14.15 ПОНЕДЕЛ

11 Октомври 13 – 16

 

 

6Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Гоце Делчев

22.03.2023

12.00 СРЕДА

11 Октомври 16 – 23
2 ООУ Димитар Миладинов

ООУ Кирил и Методиј

22.03.2023

12.45 СРЕДА

11 Октомври 17 – 04
3 ООУ Коле Неделковски

ООУ 11 Октомври

22.03.2023

13.30СРЕДА

11 Октомври 23 – 23
4 ООУ Ј.Х.Песталоци –

ООУ Киро Глигоров

22.03.2023

14.15 СРЕЕДА

11 Октомври 10 – 00

Табела по одиграни 6 кола

 

Р.б училиште одиграни победи порази нерешено гол разлика бодови    
1 ООУ Гоце Делчев 6 6 0 0 107 – 48 12    
2 ООУ 11 Октомври 6 5 0 1 133 – 75 11    
3 ООУ К.Неделковски 6 4 1 1 97 -57 9    
4 ООУ Д.Миладинов 6 4 2 0 114 – 77 8    
5 ООУ Кочо Рацин 6 2 4 0 101 – 118 4    
6 ООУ Ј.Х.Песталоци 6 1 5 0 65 – 71 2    
7 ООУ Кочо Рацин 6 2 4 0 101 – 118 2    
8 ООУ Киро Глигоров 6 0 6 0 11 – 105 0    

Најдобри стрелци по одиграни 6 кола

 

  1. Благоев – 49 ООУ 11 Окромври
  2. Симоновски – 47   ООУ Кочо Рацин
  3. Гацевски – 43 ООУ Д.Миладинов

4.Маркоски – 40                       ООУ Коле Неделковски

6.Наумовска – 30                      ООУ Коле Неделковски

Comments are closed.

Close Search Window