Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРИТЕ ВО РАКОМЕТ ПО ОДИГРАНИ 2 КОЛА – ЛИГА ЦЕНТАР

1Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ 11 Октомври –

ООУ Кирил и Методиј

06.03.2023

12.00ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 20 – 02
2 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Киро Глигоров

06.03.2023

12.45 ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 24 – 01
3 ООУ Димитар Миладинов

ООУ Ј.Х.Песталоци

06.03.2023

13.30 ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 15 – 12
4 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Коле Неделковски

06.03.2023

14.15 ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 07 – 15

 

2Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Коле Неделковски –

ООУ Гоце Делчев

08.03.2023

12.00среда

11 Октомври 10 – 11
2 ООУ Димитар Миладинов

ООУ Киро Глигоров

08.03.2023

12.45 среда

11 Октомври 25 – 05
3 ООУ Кирил и Методиј

ООУ Кочо Рацин

08.03.2023

13.30 среда

11 Октомври 01 – 14
4 ООУ 11Октомври

ООУ Ј.Х.Песталоци

08.03.2023

14.15 среда

11 Октомври 21 – 09

 

 

 

 

Табела по одиграни 2 кола

 

Р.б училиште одиграни победи порази гол разлика бодови
1 ООУ 11 Октомври 2 2 0 41 – 11 4
2 ООУ Гоце Делчев 2 2 0 35 – 11 4
3 ООУ Д.Миладинов 2 2 0 40 – 17 4
4 ООУ К.Неделковски 2 1 1 25 -18 2
5 ООУ Кочо Рацин 2 1 1 21 – 16 2
6 ООУ Ј.Х.Песталоци 2 0 2 21 – 33 0
7 ООУ К.Методиј 2 0 2 03 – 34 0
8 ООУ Киро Глигоров 2 0 2 06 – 49 0

Comments are closed.

Close Search Window