Спорт и млади|

Резултати од ПОЛУФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ – 25. 05. 2022 година
12.00 часот – ООУ “Димитар Миладинов“ – ООУ “Киро Глигоров“ – 2 : 0
13.00 часот – ООУ “Коле Неделковски“ – ООУ “Ј.Х Песталоци“ – 2 : 0
 

 

ФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ – 26. 05. 2022 година
12.00 часот / Натпревар за III-то место / ООУ “Ј.Х Песталоци“ – ООУ “Киро Глигоров“
13.00 часот / ФИНАЛЕ / ООУ “Димитар Миладинов“ – ООУ “Коле Неделковски“

Comments are closed.

Close Search Window