Спорт и млади|

СЕДМО КОЛО / Четврток – 12 Мај 2022 год.
бр. Училишни екипи резултат стрелци на голови
1 ООУ “Кирил и Методиј“ – ООУ “Кочо Рацин“ 1 : 2 бр. 10 (1) ООУ “Кирил и Методиј“
бр, 11, 3 (1) ООУ “Кочо Рацин“
2 ООУ “Димитар Миладинов“ – ООУ “Коле Неделковски“ 2 : 2 бр. 11 ( 2) – ООУ “Димитар Миладинов“
бр. 7, 8 (1) ООУ “Коле Неделковски“
3 ООУ “Ј.Х Песталоци“ – ООУ “11 Октомври“ 2 : 3 бр. 2, 4 (1) ООУ “Ј.Х Песталоци“
бр. 9 (2), бр, 7 (1) – ООУ “11 Октомври“
4 ООУ “Киро Глигоров“ – ООУ “Гоце Делчев“ 1 : 3 бр. 12 (1) ООУ “Киро Глигоров“
бр. 5 (2), бр. 11 (1) ООУ “Гоце Делчев“
Место Училишта бодови бодови голови гол
разлика
победи нерешени порази дадени примени
1 ООУ “Коле Неделковски“ 19 6 1 0 27 4 23
2 ООУ “11 Октомври“ 18 6 0 1 28 4 24
3 ООУ “Димитар Миладинов“ 16 5 1 1 39 4 35
4 ООУ “Ј.Х Песталоци“ 10 3 1 3 15 19 -4
5 ООУ “Кочо Рацин“ 9 3 0 4 8 28 -20
6 ООУ “Кирил и Методиј“ 4 1 1 5 5 18 -13
7 ООУ “Гоце Делчев“ 4 1 1 5 7 21 -15
8 ООУ “Киро Глигоров“ 1 0 1 6 5 34 -29
ПОЛУФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ
ООУ “Коле Неделковски“ – ООУ “Ј.Х Песталоци“ – 3 : 2
ООУ “11 Октомври“ – ООУ “Димитар Миладинов“ – 3 : 1
ФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ
Натпревар за III-то и IV-то место:

ООУ “Ј.Х Песталоци“ – ООУ “Димитар Миладинов“0 : 1

ФИНАЛЕ:

 ООУ “11 Октомври“ : ООУ “Коле Неделковски“0 : 3

 

  1. Место ООУ “КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ“
  2. Место ООУ “11 ОКТОМВРИ“
  3. Место ООУ “ДИМИТАР МИЛАДИНОВ

Comments are closed.

Close Search Window