Спорт и млади|

ОПШТИНА ЦЕНТАР – Лига на натпревари во МАЛ ФУДБАЛ 2021/2022 година
РЕЗУЛТАТИ И ТАБЕЛА ПОСЛЕ ОДИГРАНИ КОЛА
ПЕТТО КОЛО / Вторник – 10 Мај 2022 год.
бр. Училишни екипи резултат стрелци на голови
1 ООУ “Гоце Делчев“ – ООУ “Димитар Миладинов“ 0 : 6 бр. 8 (3), бр. 11, 4, 7 ( 1) – ООУ “Димитар Миладинов“
2 ООУ “Коле Неделковски“ – ООУ “11 Октомври“ 1 : 0 бр. 6 (1) – ООУ “Коле Неделковски“
3 ООУ “Кирил и Методиј“ – ООУ “Киро Глигоров“ 2 : 2 бр. 9, 10 (1) ООУ “Кирил и Методиј“
бр. 11, 9 (1) – ООУ “Киро Глигоров“
4 ООУ “Ј.Х Песталоци“ – ООУ “Кочо Рацин“ 2 : 0                       бр. 2, 7 (1) – ООУ “Ј. Х Песталоци“
 
Место Училишта бодови бодови   голови гол
разлика
победи нересени порази дадени примени
1 ООУ “Димитар Миладинов“ 15 5 0 0 36 0 36
2 ООУ “Коле Неделковски“ 15 5 0 0 22 2 20
3 ООУ “11 Октомври“ 12 4 0 1 23 1 22
4 ООУ “Ј.Х Песталоци“ 9 3 0 2 12 15 -3
5 ООУ “Кирил и Методиј“ 4 1 1 3 4 13 -9
6 ООУ “Кочо Рацин“ 3 1 0 4 3 26 -23
7 ООУ “Киро Глигоров“ 1 0 1 4 3 28 -25
8 ООУ “Гоце Делчев“ 0 0 0 5 3 19 -16

 

Comments are closed.

Close Search Window