Спот и млади|

ОПШТИНА ЦЕНТАР – Лига на натпревари во МАЛ ФУДБАЛ 2021/2022 година
РЕЗУЛТАТИ И ТАБЕЛА ПОСЛЕ ОДИГРАНИ КОЛА
ТРЕТО КОЛО /  Петок – 06 Мај 2022 год.
бр. Училишни екипи резултат стрелци на голови
1 ООУ “Димитар Миладинов“ – ООУ “Ј.Х Песталоци“ 6:0 бр. 8 (3), бр. 11 (2), бр. 9 (1) – ООУ “Димитар Миладинов“
2 ООУ “Кочо Рацин“ – ООУ “Гоце Делчев“ 3:2 бр. 3 (2), бр. 11 (1) – ООУ “Кочо Рацин“
бр. 11 (1) – ООУ “Гоце Делчев“
3 ООУ “Кирил и Методиј“ – ООУ “11 Октомври“ 0:3 бр. 7 (3) – ООУ “11 Октомври“
4 ООУ “Киро Глигоров“ – ООУ “Коле Неделковски“ 1:4 бр. 6, 7, 13, 10 (1) – ООУ “Коле Неделковски“
бр. 9 (1) – ООУ “Киро Глигоров“
 
Место Училишта бодови победи нерешени порази голови гол
разлика
дадени примени
1 ООУ “Димитар Миладинов“ 9 3 0 0 22 0 22
2 ООУ “Коле Неделковски“ 9 3 0 0 18 1 17
3 ООУ “11 Октомври“ 9 3 0 0 16 0 16
4 ООУ “Кирил и Методиј“ 3 1 0 2 2 5 -3
5 ООУ “Ј.Х Песталоци“ 3 1 0 2 2 15 -13
6 ООУ “Кочо Рацин“ 3 1 0 2 3 17 -14
7 ООУ “Гоце Делчев“ 0 0 0 3 2 10 -8
8 ООУ “Киро Глигоров“ 0 0 0 3 1 18 -17

 

Comments are closed.

Close Search Window