Спорт и млади|

ВТОРО КОЛО / Четврток – 05 Мај 2022 год.
бр. Училишни екипи резултат стрелци на голови
1 ООУ “Киро Глигоров“ – ООУ “Димитар Миладинов“ 0 : 6 бр. 8 (3), бр. 9, 3, 11 (1) – ООУ “Димитар Миладинов“
2 ООУ “Коле Неделковски“ – ООУ “Кочо Рацин“ 5 : 0 бр. 11 (2), бр. 7 (2), бр. 8 (1) – ООУ “Коле Неделковски“
3 ООУ “11 Октомври“ – ООУ “Гоце Делчев“ 5 : 0 бр. 7 (3), бр. 11, 9 (1) – ООУ “11 Октомври“
4 ООУ “Кирил и Методиј“ – ООУ “Ј.Х Песталоци“ 0 : 2 бр. 7 (2) – ООУ “Ј. Х Песталоци“
 
Место Училишта бодови победи нерешени порази голови гол
разлика
дадени примени
1 ООУ “Димитар Миладинов“ 6 2 0 0 16 0 16
2 ООУ “Коле Неделковски“ 6 2 0 0 14 0 14
3 ООУ “11 Октомври“ 6 2 0 0 13 0 13
4 ООУ “Кирил и Методиј“ 3 1 0 1 2 2 0
5 ООУ “Ј.Х Песталоци“ 3 1 0 1 2 9 -7
6 ООУ “Гоце Делчев“ 0 0 0 2 0 7 -7
7 ООУ “Киро Глигоров“ 0 0 0 2 0 14 -14
8 ООУ “Кочо Рацин“ 0 0 0 2 0 15 -15

Comments are closed.

Close Search Window