Спорт и млади|

ОПШТИНА ЦЕНТАР – Лига на натпревари во МАЛ ФУДБАЛ 2021/2022 година
РЕЗУЛТАТИ И ТАБЕЛА ПОСЛЕ ОДИГРАНИ КОЛА
ПРВО КОЛО / Среда – 04 Maj 2022 год.
бр. Училишни екипи резултат стрелци на голови
1 ООУ “Гоце Делчев“ – ООУ “Кирил и Методиј“ 0 ; 2 Автогол, бр. 10 (ООУ “Кирил и Методиј“)
2 ООУ “Коле Неделковски“ – ООУ “Ј.Х Песталоци“ 9 : 0 бр. 8 (3), бр. 6 (2), бр. 10, 13, 12 (1), автогол (ООУ “Коле Неделковски“)
3 ООУ “Киро Глигоров“ – ООУ “11 Октомври“ 0 : 8 бр. 7 (5), бр. 6, 9, 4 (1) – ООУ “11 Октомври“
4 ООУ “Димитар Миладинов“ – ООУ “Кочо Рацин“ 10 : 0 бр. 11 (4), бр.4 (2), бр. 9, 19, 12 (1), автогол (ООУ “Димитар Миладинов“)
 
Место Училишта бодови победи нерешени порази голови гол
разлика
дадени примени
1 ООУ “Димитар Миладинов“ 3 1 0 0 10 0 10
2 ООУ “Коле Неделковски“ 3 1 0 0 9 0 9
3 ООУ “11 Октомври“ 3 1 0 0 8 0 8
4 ООУ “Кирил и Методиј“ 3 1 0 0 2 0 2
5 ООУ “Гоце Делчев“ 0 0 0 1 0 2 -2
6 ООУ “Киро Глигоров“ 0 0 0 1 0 8 -8
7 ООУ “Ј.Х Песталоци“ 0 0 0 1 0 9 -9
8 ООУ “Кочо Рацин“ 0 0 0 1 0 10 -10

 

Comments are closed.

Close Search Window