Спот и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРИТЕ ВО РАКОМЕТ ВО ЛИГА ЦЕНТАР 2021/22 ГОДИНА

1Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ 11 Октомври –

ООУ Киро Глигоров

23.03.2022

12.00 среда

11 Октомври одложен
2 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Ј.Х.Песталоци

23.03.2022

12.45 среда

11 Октомври 18 – 13
3 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Димитар Миладинов

23.03.2022

13.30 среда

11 Октомври 05 – 08
4 ООУ Коле Неделковски –

ООУ Кирил и Методиј

23.03.2022

14.15 среда

11 Октомври 10 – 02

 

2Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Димитар Миладинов

ООУ Коле Неделковски

29.03.2022

12.00 вторник

11 Октомври 10 -12
2 ООУ Ј.Х.Песталоци –

ООУ Кирил и Методиј

29.03.2022

12.45 вторник

11 Октомври 09 – 01
3 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Киро Глигоров

29.03.2022

13.30 вторник

11 Октомври 17 – 01
4 ООУ Гоце Делчев –

ООУ 11 Октомври

29.03.2022

14.15 вторник

11 Октомври 15 – 23

 

3Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Коле Неделковски –             ООУ 11 Октомври 31.03.2022

12.00 четврток

11 Октомври 24 – 20
2 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Гоце Делчев

31.03.2022

12.45 четврток

11 Октомври 12 – 17
3 ООУ Димитар Миладинов

ООУ Кирил и Методиј

31.03.2022

13.30 четврток

11 Октомври 15 – 00
4 ООУ Ј.Х.Песталоци –

ООУ Киро Глигоров

31.03.2022

14.15 четврток

11 Октомври 17 – 04

 

4Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Ј.Х.Песталоци –

ООУ Коле Неделковски

05.04.2022

12.00 вторник

11 Октомври 03-23
2 ООУ Кочо Рацин –

ООУ 11 Октомври

05.04.2022

12.45 вторник

 

11 Октомври 14-21
3 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Димитар Миладинов

05.04.2022 13.30 вторник

 

11 Октомври 20-12
4 ООУ Кирил и Методиј –

ООУ Киро Глигоров

05.04.2022

14.15 вторник

11 Октомври 06-01

 

5Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Димитар Миладинов

ООУ 11 Октомври

06.04.2022

12.00 среда

11 Октомври 16-21
2 ООУ Ј.Х.Песталоци –

ООУ Кочо Рацин

06.04.2022

12.45 среда

11 Октомври 06-10
3 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Кирил и Методиј

06.04.2022

13.30 среда

11 Октомври 10-01
4 ООУ Коле Неделковски –

ООУ Киро Глигоров

06.04.2022

14.15 среда

11 Октомври 17-12

 

ТАБЕЛА – РАКОМЕТ

 

р.б. училиште одиграни

натпрев.

победа пораз бодови гол разлика
1 ООУ Коле Неделковски 5 5 0 10 86-47
2 ООУ Гоце Делчев 5 4 1 8 80-61
3 ООУ 11 Октомври 4 3 1 6 85 – 69
4 ООУ Кочо Рацин 5 2 3 4 58-53
5 ООУ Ј.Х.Песталоци 5 2 3 4 48-58
6 ООУ Димитар Миладинов 5 2 3 4 61-78
7 ООУ Кирил и Методиј 5 1 4 2 12-45
8 ООУ КироГлигоров 4 0 4 0 18 – 57

                         

                                 ОДЛОЖЕН НАТПРЕВАР

1 коло ООУ 11 Октомври – ООУ Киро Глигоров

 

НАЈДОБРИ СТРЕЛЦИ ПО ОДИГРАНИ 5 КОЛА

1.ТОМА С.БОРОЗАН                            31     ООУ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

2.БОРЈАН БЛАГОЕВ                            29     ООУ 11 ОКТОМВРИ

3.ТЕОДОР НАНОВСКИ               25     ООУ КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ

4.А.СЕКУЛОВСКИ                        24     ООУ ДИМИТАР МИЛАДИНОВ

smart

Comments are closed.

Close Search Window