Спот и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРИТЕ ВО РАКОМЕТ ВО ЛИГА ЦЕНТАР 2021/22 ГОДИНА

1Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ 11 Октомври –

ООУ Киро Глигоров

23.03.2022

12.00 среда

11 Октомври одложен
2 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Ј.Х.Песталоци

23.03.2022

12.45 среда

11 Октомври 18 – 13
3 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Димитар Миладинов

23.03.2022

13.30 среда

11 Октомври 05 – 08
4 ООУ Коле Неделковски –

ООУ Кирил и Методиј

23.03.2022

14.15 среда

11 Октомври 10 – 02

 

2Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Димитар Миладинов

ООУ Коле Неделковски

29.03.2022

12.00 вторник

11 Октомври 10 -12
2 ООУ Ј.Х.Песталоци –

ООУ Кирил и Методиј

29.03.2022

12.45 вторник

11 Октомври 09 – 01
3 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Киро Глигоров

29.03.2022

13.30 вторник

11 Октомври 17 – 01
4 ООУ Гоце Делчев –

ООУ 11 Октомври

29.03.2022

14.15 вторник

11 Октомври 15 – 23

 

3Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Коле Неделковски –             ООУ 11 Октомври 31.03.2022

12.00 четврток

11 Октомври 24 – 20
2 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Гоце Делчев

31.03.2022

12.45 четврток

11 Октомври 12 – 17
3 ООУ Димитар Миладинов

ООУ Кирил и Методиј

31.03.2022

13.30 четврток

11 Октомври 15 – 00
4 ООУ Ј.Х.Песталоци –

ООУ Киро Глигоров

31.03.2022

14.15 четврток

11 Октомври 17 – 04

 

4Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Ј.Х.Песталоци –

ООУ Коле Неделковски

05.04.2022

12.00 вторник

11 Октомври 03-23
2 ООУ Кочо Рацин –

ООУ 11 Октомври

05.04.2022

12.45 вторник

 

11 Октомври 14-21
3 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Димитар Миладинов

05.04.2022 13.30 вторник

 

11 Октомври 20-12
4 ООУ Кирил и Методиј –

ООУ Киро Глигоров

05.04.2022

14.15 вторник

11 Октомври 06-01

 

 

ТАБЕЛА – РАКОМЕТ

 

р.б. училиште одиграни

натпрев.

победа пораз бодови гол разлика
1 ООУ Коле Неделковски 4 4 0 8 69-35
2 ООУ Гоце Делчев 4 3 1 6 70-60
3 ООУ Ј.Х.Песталоци 4 2 2 4 42-48
4 ООУ Димитар Миладинов 4 2 2 4 45-57
5 ООУ 11 Октомври 3 2 1 4 64 – 53
6 ООУ Кочо Рацин 4 1 3 2 48-47
7 ООУ Кирил и Методиј 4 1 3 2 11-35
8 ООУ КироГлигоров 3 0 3 0 06 – 40

 

 

 

ОДЛОЖЕН НАТПРЕВАР

1 коло ООУ 11 Октомври – ООУ Киро Глигоров

 

НАЈДОБРИ СТРЕЛЦИ ПО ОДИГРАНИ 4 КОЛА

1.ТОМА С.БОРОЗАН                            31

2.БОРЈАН БЛАГОЕВ                            22

3.ТЕОДОР НАНОВСКИ               21

smart

Comments are closed.

Close Search Window