Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД ОДИГРАНИ НАТПРЕВАРИ ВО КОШАРКА ВО РАМКИТЕ НА ЛИГА ЦЕНТАР 2021/22

1 Коло

ООУ 11 Октомври – ООУ Киро Глигоров 46 – 08

ООУ Гоце Делчев – ООУ Ј.Х.Песталоци 39 – 15

ООУ Д.Миладинов – ООУ Кочо Рацин 18 – 23

ООУ Коле Неделковски – ООУ Кирил и Методиј 50 – 01

2 Коло

ООУ Гоце Делчев – ООУ 11 Октомври 43 – 17

ООУ Ј.Х.Песталоци – ООУ Кирил и Методиј  37 – 05

ООУ Д.Миладинов ООУ Коле Неделковски  10 – 28

ООУ Кочо Рацин – ООУ киро Глигоров  одложен натпревар

3 Коло

ООУ Коле Неделковски – ООУ 11 Октомври 30 – 16

ООУ Д.Миладинов – ООУ Кирили Методиј 37 – 03

ООУ Ј.Х.Песталоци – ООУ Киро Глигоров одложен натпревар

ООУ Гоце Делчев – ООУ Кочо Рацин одложен натпревар

4 Коло

ООУ КОчо Рацин – ООУ 11 ОКтомври   19 – 36

ООУ Кирил и Методиј – ООУ Киро Глигоров  07 – 13

ООУ Ј.Х.Песталоци – ООУ Коле Неделковски  26 – 35

ООУ Гоце Делчев – ООУ Димитар Миладинов 38 – 12

 

 

 

 

НАЈДОБРИ СТРЕЛИ ПО ОДИГРАНИ 4 КОЛА

 

1.С.ИЛИЕВ        77 поени        ООУ 11 Октомври

2.Т Наневски    59 поени         ООУ Коле Неделковски

3.Д.Ивановски   49 поени        ООУ Гоце Делчев

 

 

ТАБЕЛА

 

 

р.б. училиште одиграни

натпрев.

победа пораз бодови кош разлика
1 ООУ Коле Неделковски 4 4 0 8 143-53
2 ООУ 11 Октомври 4 2 2 4 115-100
3 ООУ Димитар Миладинов 4 1 3 2 77-92
4 ООУ Гоце Делчев 3 3 0 6 120-44
5 ООУ Ј.Х.Песталоци 3 1 2 2 78-79
6 ООУ Кочо Рацин 2 1 1 2 42-54
7 ООУ Кирил и Методиј 4 0 4 0 16-137
8 ООУ Киро Глигоров 2 1 1 2 21-53

 

Comments are closed.

Close Search Window