Култура, Образование, Спорт и млади|

Општина Центар и оваа година објави огласи за доделување на стипендии на талентирани ученици од општинските основни училишта од областите на културата, науките и спортот.

Од огласите може да се информирате за условите и начинот за аплицирање, потребната документација и рокот за поднесување на апликациите.

Comments are closed.

Close Search Window