Активности|

Во периодот на ротациони дежурства низ општинските основни училишта, наставниците и техничкиот персонал одлучија времето да го искористат за зазеленување и разубавување на училиштата и училишните дворови.

Пример за тоа се и вработените од ООУ „Ј.Х. Песталоци“, кои со своите активности покажаа како треба да се грижиме за работната и животната средина и како да создадеме подобри услови за нашите деца.

Comments are closed.

Close Search Window