Активности|

На покана на министерот за локална самоуправа, г-н Златко Перински, вчера градоначалникот Горан Герасимовски оствари работна средба заедно со своите  колеги градоначалници од Скопскиот плански регион.

На средбата разговараа за идни буџетски финансирања за проекти на кои Општина Центар ќе аплицира во наредниот период. Размениа мислења и искуства и се очекува соработка за идни проекти што ќе донесат развој и прогрес во Општина Центар.

Comments are closed.

Close Search Window