Активности|

Денеска градоначалникот Горан Герасимовски ги посети децата во Универзитетската клиниката за респираторни заболувања кај децата „Козле“, им подели пакетчиња и им посака брзо да оздрават и да се вратат дома. Со новогодишни подароци ги израдува и децата од Здружението Во мојот свет и од Здружението на телесно инвалидизирани лица на Град Скопје.
Голема благодарност до нашите пријатели од VERO marketi, кои ги овозможија овие весели моменти за децата.

Comments are closed.

Close Search Window