Активности, Социјална заштита|

По повод Меѓународниот ден на белиот стап -15 октомври, Општина Центар ќе обезбеди финансиски средства за Националниот сојуз на слепи што ќе бидат наменети за одржување на Меѓународниот шаховски турнир за слепи лица.

Турнирот ќе се одржи во чест на 13 Ноември – Денот на ослободувањето на Скопје, во просториите на Сојузот.
На сите учесници им посакуваме успешен турнир и весела дружба.

Comments are closed.

Close Search Window