Спот и млади|

ПОЛУФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ ВО КОШАРКА – ЛИГА ЦЕНТАР

 

 

02.06.2022 ПОЛУФИНАЛЕ

12.00 ч.     ООУ Гоце Делчев – ООУ 11 Октомври                           36 – 09

13.15 ч.     ООУ Коле Неделковски – ООУ Ј.Х.Песталоци    34 – 45

 

 

06.06.2022

12.00 ч.     Натпревар за 3-то место

ООУ Коле Неделковски – ООУ 11 Октомври

13.00 ч.     Натпревар за 1-во место

          ООУ Гоце делчев – ООУ Ј.Х.Песталоци

 

НАЈДОБРИ СТРЕЛЦИ ПО ОДИГРАНИ 7 КОЛА И ПОЛУФИНАЛЕ

 

  1. Т Наневски 142 поени ООУ Коле Неделковски
  2. С.ИЛИЕВ 136 поени ООУ 11 Октомври
  3. 3.Д.Ивановски   92 поени        ООУ Гоце Делчев

Comments are closed.

Close Search Window