Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД ОДИГРАНИ НАТПРЕВАРИ ВО КОШАРКА ВО РАМКИТЕ НА ЛИГА ЦЕНТАР 2021/22

1 Коло

ООУ 11 Октомври – ООУ Киро Глигоров 46 – 08

ООУ Гоце Делчев – ООУ Ј.Х.Песталоци 39 – 15

ООУ Д.Миладинов – ООУ Кочо Рацин 18 – 23

ООУ Коле Неделковски – ООУ Кирил и Методиј 50 – 01

2 Коло

ООУ Гоце Делчев – ООУ 11 Октомври 43 – 17

ООУ Ј.Х.Песталоци – ООУ Кирил и Методиј  37 – 05

ООУ Д.Миладинов ООУ Коле Неделковски  10 – 28

ООУ Кочо Рацин – ООУ киро Глигоров  одложен натпревар

3 Коло

ООУ Коле Неделковски – ООУ 11 Октомври 30 – 16

ООУ Д.Миладинов – ООУ Кирили Методиј 37 – 03

ООУ Ј.Х.Песталоци – ООУ Киро Глигоров одложен натпревар

ООУ Гоце Делчев – ООУ Кочо Рацин одложен натпревар

 

 

 

НАЈДОБРИ СТРЕЛИ ПО ТРИ ОДИГРАНИ КОЛА

 

1.С.ИЛИЕВ        54 поени        ООУ 11 Октомври

2.Т Наневски    48 поени         ООУ Коле Неделковски

3.Д.Ивановски   32 поени        ООУ Гоце Делчев

 

 

ТАБЕЛА

 

 

р.б. училиште одиграни

натпрев.

победа пораз бодови кош разлика
1 ООУ Коле Неделковски 3 3 0 6 108-27
2 ООУ 11 Октомври 3 1 2 2 79-81
3 ООУ Димитар Миладинов 3 1 2 2 65-54
4 ООУ Гоце Делчев 2 2 0 4 82-32
5 ООУ Ј.Х.Песталоци 2 1 1 2 52-44
6 ООУ Кочо Рацин 1 1 0 2 23-18
7 ООУ Кирил и Методиј 3 0 3 0 09-124
8 ООУ Киро Глигоров 1 0 3 0 08-46

 

Comments are closed.

Close Search Window