Активности|

Зимската служба на Општина Центар од утринава е на терен и го расчистува наврнатиот снег на улиците.
Активностите за расчистување на снегот продолжуваат и во текот на ноќта, а граѓаните можат да пријавуваат блокирани прооди и снежни наноси на телефонските броеви 072253301 и 076 313 381.

Comments are closed.

Close Search Window