Активности|

Општина Центар состави листа на економски оператори кои ќе работат и ќе вршат достава до дома за време на продолжениот викенд полициски час.

Сите граѓани кои ќе имаат потреба, ќе можат да ги исконтактираат операторите телефонски или преку е-пошта.

Comments are closed.

Close Search Window