Активности|

Од утре, петок (13.3.2020), од сите општински градинки и училишта ќе може електронски да добиете потврди за редовност.
Сите заинтересирани жители можат да се обратат на следните e-mail адреси:

oukolenedelkovski@yahoo.com
oktomvri11@yahoo.com
oupestaloci@gmail.com
oukim@oukimcentar.edu.mk
koco_racin@yahoo.com
gocedelcevsk@yahoo.com
miladinov.dimitar@yahoo.com
ooukirogligorov@yahoo.com
judgkorcagin@gmail.com
judgoc13noemvri@gmail.com
judgkocoracin@yahoo.com

Барањето за потврда за редовност треба да ги содржи следните податоци:

Име и презиме на ученикот/детето и одделение; Име и презиме на родителот на чие име треба да биде издадена потврдата.

Во најкус можен рок училиштата и градинките ќе ги издадат потврдите на Вашата електронска адреса.

Општина Центар и градоначалникот Саша Богдановиќ апелираат да се користи овој начин на добивање на потврда со цел да се намали физичкиот контакт и можноста за пренесување на вируси.

Comments are closed.

Close Search Window