Култура|

Ви благодариме Центарци што бевте дел од празничната магија. Да бидеме вака сплотени во Новата 2024 година. Да сте ни живи и здрави!
Општина Центар и пријателите организираа предновогодишна забава за жителите на Центар. Настанот се одржа на Боемска улица, а граѓаните ги забавуваа ДЈ Александар Јорданов и Александар и Дац со двочасовен концерт. Градоначалникот Горан Герасимовски им се заблагодари на Центарци и им посака среќна Нова година.

Comments are closed.

Close Search Window