Активности|

Денес градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, им подели новогодишни пакетчиња на лицата од Дневниот центар за церебрална парализа во ООУ „Киро Глигоров“ и на лицата со интелектуална попреченост над 18 години во дневниот центар „Пролет“. Благодарност до општествено одговорната компанија и нашите пријатели од Рамстор што овозможија оваа донација да донесе радост и претпразнична среќа.

 

 

Comments are closed.

Close Search Window