Култура|

Ве покануваме сите вечерва пред Италијанската амбасада на греано вино, костени и новогодишни евергрини во џез варијанта.
Да се дружиме, запознаеме и разговараме, да уживаме во музиката на бендот “Бојан Димитровски квартет” и културата на долговечност.
Се гледаме!

Comments are closed.

Close Search Window